Keresés ebben a blogban

Téma képeinek készítője: MichaelJay. Üzemeltető: Blogger.

Text Widget

Popular Posts

Pages

Unordered List

Recent Posts

Automatizált online ügyfélszerzés szolgáltatások

 

Online ügyfélszerzés, tanácsadás, optimalizálás és automatizálás:


2:04

Szolgáltatások: 
Miben tudok segíteni?

- az online tanácsadói üzleted elindításában
- az online ügyfélszerzésben
- saját online marketing rendszered felépítésében lépésről- lépésre teljesen a nulláról
- meglévő ügyfélköröd bővítésében
- bemutatkozó portfóliód kialakításában, létrehozásában, módosításában (online prezentáció, webinár, fotók, videók, weboldal, stb.)
- a teljes ügyfélszerző folyamat automatizálásában

Hogyan?
Egyedi, személyre szabott, folyamatos segítségnyújtással valamint egy olyan online rendszerrel, mely az alábbiakat tudja:

Teljesen automatizálható és kész online kampányépítő rendszerrel, mely képes automatizálható kampányokat futtatni párhuzamosan a feliratkozástól az eladáson, fizetésen át az után követésig minden lépést megvalósítva.

Teljes részletes statisztikákkal és ezekről beszámolókkal, analitikával. Mindez viszonteladói (affiliate) rendszerrel és online eladással, élő live chat online ügyfélszolgálattal. Hosztolással,160 weboldal sablonnal a folyamat minden elemére. Jelszó védett  tagsági oldalakkal, teljes online tanfolyammal. Mindezeket egy felületen.

Mindez teljes elkészítéssel és/ vagy betanítással személyre/cégre szabva + élő tanácsadással.

Bármilyen online szolgáltatást el lehet vele adni, vagy offline szolgáltatást is, ez egy teljes marketing rendszer. Pl. online tanfolyam, tanácsadás, rendezvény, termékek, tagdíjas rendszer, stb. A teljes rendszer GDPR kompatibilis és megfelel minden adatvédelmi előírásnak.

A rendszer felépítése:

05:59

További információk a rendszer működéséről: Klikk ide

Kinek szól?
KKV szektorban szolgáltatóknak, online termék eladóknak, tanácsadóknak, coachoknak, magántanároknak, üzletkötőknek, cégvezetőknek és mindazoknak akik személyesen értékesítenek közvetlenül az ügyfeleiknek. (egyesével beszélnek velük személyesen, telefonon vagy online) pl. hiteltanácsadó, online tanácsadó, életmód tanácsadó, Theta Healing konzulens, stb. Azoknak, akiknek szükségük van az online marketingre, egy teljesen kész automatizálható online ügyfélszerző rendszerre. Akik ezt készen akarják megkapni vagy maguk akarják megtanulni folyamatos egyéni segítséggel és alkalmazni a saját üzletükben, cégükben. Vagy mindezt elindítani akár saját online tanácsadással, vállalkozóként vagy azzá válva kezdetben akár munka mellett, vagy mellékállásként. 

Célpiacunk
A célpiacunk elsősorban kiemelt ügyfelek, akikkel személyesen egyesével, személyre szabottan foglalkozunk. Akik általában közép- vagy felsővezetők főleg a KKV szektorból vagy olyan fiatalok akiknek nagyon komoly ambíciói vannak és képesek hosszú távon gondolkozni (min. évek), fontos nekik az önfejlesztés, nyelvismeret, stb. Vállalkozók, vagy akik vállalkozóvá szeretnének válni és élvezni a függetlenséget, szabadságot, "főnök nélküliséget". Minden érdeklődővel szívesen beszélünk, mert senkire sincs ráírva mi rejtőzik benne, akár még maga sem tudja. Ami döntő az a célok és motiváció. Nagyban gondolkodunk és számolunk min. években anyagi szempontból is ennek megfelelő nagyságrendben.

Milyen technikával?
Az internet fejlődése lehetővé teszi a modern eszközök, automatizált folyamatok alkalmazását az ügyfélszerzésre és a jobb, gyorsabb, hatékonyabb kapcsolatfelvételre, kommunikációra. Ezek nem bonyolultak, de van egy felépítésük és sorrendjük. Tanulható és alkalmazható átlagemberek számára is.

Juttasd el a módszereidet, tudásodat, tapasztalatodat gyorsan, célirányosan és hatékonyan modern eszközökkel a célközönségednek!


Milyen formában? Hogyan?
Akár személyesen megbeszélt helyszínen vagy online (skype, viber, Facebook) vagy telefonon keresztül. Online webkamerával, fejhallgatóval (Önnek nem kell webkamera), telefonon én hívom (Vodafone Red-em van, korlátlan hívás).


Fizetés
A fizetés online utalással, készpénz befizetéssel, vagy személyesen történik. Minden esetben hivatalos céges számlát adok, mely a NAV által ellenőrzött és elfogadott. Saját cégemen keresztül végzem a tevékenységeimet. (Online Oktató Bt.)


Árak
Az árak személyre szabottak, ezért van szükség az első ingyenes beszélgetésre mely során felmérem az igényeket, a szükséges időt, munkamennyiséget, az együttműködés lehetőségeit, a meglévő eszközkészletét (weboldal, hirdetések, közösségi media, fotók, videó anyagok, bemutatkozó portfólió, prezentációk, stb.) hiányok esetén ezeket pótoljuk, vagy akár a nulláról el is készítjük, illetve tanítjuk. +válaszolok a kérdésekre. Egy jó marketing- és reklámügynökség áraival számolhat 2018. augusztus 1-ig bevezető áron. Egy biztos: olyan árat szabunk, ami Önnek és nekünk is MEGÉRI!


VIDEÓ RÓLAM:
Tolna, 2018.05.02.

00:33

A tanulás folyamata: 
Amennyiben szeretné elsajátítani az automata online ügyfélszerzés lépéseit, lehetősége van ezt egy online tananyag segítségével megtanulni személyes mentorálás mellett. Ez nem a passzív, hanem az aktív tanulás, ami azt jelenti, hogy minden egyes lépést végre is hajt, nemcsak elméletben tanulja meg. De nem egyedül, hanem a segítségünkkel. (én és a csapatom, akik egy-egy terület szakemberei)
Gyakorlat teszi a mestert és a végrehajtott feladatokból lesznek az eredmények. Ön egy kitaposott úton fog járni és nem is egyedül kell rajta végigmennie, mert mi mindvégig Ön mellett állunk tanácsadással, személyre szabott segítséggel. Ehhez az Ön részéről elszánás, saját belső motiváció és tettrekészség szükséges. Minden mást (kész rendszer, tanítás, stb.) mi biztosítunk. Az Ön sikere a mi sikerünk. A tanulás nemcsak arról szól, hogy megnézi az oktatóvideókat, hanem arról hogy végre is hajtja.

A tananyag:
Az "Online ügyfélszerzés lépésről-lépésre" tananyag egy zárt weboldalon található, szerzője jelen személyem. 8 hetes összesen 16 (heti 2) leckével mely végigvezeti Önt az online ügyfélszerzés egyes lépésein. (teljes eladási csatorna felépítése és végrehajtása) A tananyag tartalmaz letölthető .pdf-eket, cikkeket, videó anyagokat, esettanulmányokat és ami a legfontosabb: személyes támogatást, koordinálást. Bővebben: lásd legfelső videó.
Amennyiben érdeklődik a tananyag iránt, jelezze: Klikk ide


Tolna, 2018.04.12.

Márkaépítés
Önnek lehetősége van a segítségünkkel a saját egyéni (személyes) márkáját felépíteni akár teljesen a nulláról, vagy ha egy világméretű céges brand-hez szeretne tartozni és az ehhez tartozó közösséghez, arra is tudunk lehetőséget biztosítani együttműködő partnereinkkel és befektetőinkkel összefogásban. A személyes márkaépítés fő elemeit le tudja másolni, mégis mindenki teljesen egyéni. Ezért foglalkozunk személyesen az ügyfeleinkkel és minden megoldást az egyén igényeire szabunk. Ezeket legfőképp a céljai határozzák meg.


Összefoglalás: 

Szolgáltatások:
http://onlineugyfelszerzes.hu

-    teljes online ügyfélszerzési folyamat automatizálása
-    feliratkozó oldalak létrehozása, A/B tesztelése
-    online ügyfélszolgálat (élő chat, skype, telefon, viber, hibajegy rendszer, e-mail, stb.)
-    online fizetés
-    ügyfél viselkedés követés és ez alapján szegmentált automatizálás
-    viszonteladói rendszer kiépítése (affiliate)
-    online oktatófelület létrehozása
-    online tanfolyamok létrehozása, menedzselése
-    hírlevelek kiküldése, szövegírás, automatizálás
-    online közösségi oldalak létrehozása, kezelése, menedzselése
-    online hirdetések feladása
-    youtube csatorna létrehozása
-    fotózás és videó készítés, szerkesztés
-    webinár tervezése, létrehozása és végrehajtása
-    online bemutatók, preneztációk elkészítése
-    virtuális asszisztens munkák
-    weboldalak tervezése, létrehozása
-    SEO- weboldal optimalizálás, kulcsszó kutatás
-    tagsági oldalak létrehozása és menedzselése (pl. havidíjas tagsági oldal)
-    mastermind, retreat szervezése (rendezvények, konferenciák, találkozók)
-    blogolás, szövegírás
-    tippek az ingyenes online ügyfélszerzésre
-    online kampányok tervezése, létrehozása és menedzselése
-    adatelemzés, analitika, statisztikák, kimutatások (látogatók, forgalom, demográfia, stb.)
-    eladást serkentő online eszközök, vevői utánkövetés
-    email listaépítés, GDPR kompatibilis adatkezelés, adattárolás
-    adózási, könyvelési, jogi tanácsadás fenti témákban (vállalkozás, marketing, branding, online eladás, ügyfélszerzés)
-    online ügyfélszerzés automatizálása
-    adminisztráció, nyilvántartások
-    személyes és online oktatás, tanácsadás fenti témákban
-    online hirdetések tervezése, feladása, kezelése


Mindezt egyedül? 
Természetesen nem. A munka szervezésében és végrehajtásában munkatársak, csapattársak, befektetők és tanácsadók, szakemberek és virtuális asszisztensek vesznek részt. Az irányítás pedig olyan mint egy karmester feladata, hogy a végeredmény egy csodálatosan megkomponált mestermű legyen tökéletes összhanggal amit mindenki élvez. Ha szeretnél munkatársnak jelentkezni, vagy csak érdeklődsz a fentiek iránt: Klikk ide

Az online világ lehetővé teszi a hatékony időgazdálkodást, távmunkát, otthoni munkavégzést, rugalmas időbeosztást. 10 éve főállásban online vállalkozóként dolgozom, (előtte 10 évig személyesen) így élvezem ennek szabadságát, a kötetlen és független vállalkozásomat, ahol a magam főnöke vagyok és megválogathatom az ügyfeleimet. :-)

Gondolkodj stratégiákban és valósítsd meg!


Szalontai Teréz
Szerző és tulajdonos
http://webinarmarketing.hu
Nincsenek megjegyzések:
Írjon megjegyzés