Keresés ebben a blogban

Téma képeinek készítője: MichaelJay. Üzemeltető: Blogger.

Text Widget

Popular Posts

Pages

Unordered List

Recent Posts

Virtuális asszisztens

 

Hogyan legyél virtuális asszisztens?
Mit csinál egy virtuális asszisztens?
Ki lehet virtuális asszisztens?


A modern technika újfajta állásokat teremt. A személyi asszisztens feladatait nagyjából mindenki ismeri. De hogyan valósul ez meg virtuális formában és miért éri meg ez a fajta foglalkoztatás a munkavállalónak és a munkaadónak?

A virtuális asszisztencia lényege
Kimarad a személyes találkozás, és a kapcsolattartás mindenféle online formában történik. (messenger-en, skype-on, viber-en, telefonon, Facebook-on, stb. keresztül)
Ettől nem válik személytelenné és megbízhatatlanná, mert ha valaki rendesen végzi a munkáját annak mindegy hogy online vagy személyes. Aki pedig megbízhatatlan, annak is mindegy.
Előnye a nagyfokú rugalmasság, elérhetőség, flexibilitás, mobilitás. Olvasd el mit ír erről a wikipédia: Klikk ide


Mit csinál egy virtuális asszisztens?
Minden olyan asszisztensi munkát elvégez (telefonálás, foglalás, szervezés, adatrögzítés, nyilvántartás, tájékoztatás, ügyfélszolgálat, online adatgyűjtés, blogolás, közösségi média (Facebook, Twitter, Instagram, stb.) kezelés, levelezés, fordítás, dokumentálás, beszámoló, kimutatás, prezentáció készítés, hírlevelek írása, küldése, design, elintézi az utalásokat, számlázást, online vagy telefonos vagy e-mail, vagy élő chat-en keresztüli kapcsolattartás ügyfelekkel, online posztolás, könyvelés, nyilvántartás, telefon ügyelet, online élő chat, nyilvántartás, hirdetésfeladás, követés, emlékeztetők, csekkek befizetése, admin, fórum kezelő, moderátor, okos otthon készülékek irányítása, időzítése stb.) amit online otthonról el lehet végezni és nem szükséges ehhez bemenni egy munkahelyre. Vannak olyan munkahelyek ahol a bejárós munka része a nem bejárós munka, vagyis Home Office. Heti pár napot a munkavállaló otthonról dolgozhat. Van pár ilyen ismerősöm, és nagyon szeretik ezt. A munkát u.úgy elvégzik, csak otthonról.

Miért éri meg virtuális asszisztenst foglalkoztatni?
Akár óradíjra is igénybe lehet venni, vagy egy-egy projektra. A virtuális asszisztens sok esetben számlaképes, így a munkája után nem kell járulékokat fizetni, mivel fizeti saját maga után. A fizetés pár klikk (online utalás) a számlázás szintén. (online)
Tehát felgyorsítja az ügymenetet minden szempontból. A munkaadó részéről a flexibilitás, elérhetőség szintén nagy előny, hiszen nincs a hivatalos munkaidőhöz kötve. A munkaadó a tényleges munkáért fizet, de mentesül a terhek alól (bejelentés, iroda biztosítása, járulékok fizetése, egyéb költségek, pl. betegszabadság, és mindezek adminisztrációja) Rövid, akár egyszeri alkalomra is tud nagyon gyorsan profi, szakképzett munkaerőt találni és a munka azonnal elkezdhető. Nincs munkahelyi konfliktus. Költséghatékony, időkímélő, rugalmas.


Ki lehet virtuális asszisztens?
Bárki aki szeretne és tud otthonról dolgozni. Eltérő hogy ki mit és mennyit vállal, akár időben, akár munkában, határt szabhat a nyelvtudás, az internet minősége (ez nagyon fontos), az időbeosztás (hétvége vállalása) és egyéb tényezők.

Mik a munka előnyei?
- bármikor elkezdhető bárki által
- otthonról végezhető
- egyszerű pénzmozgás, fizetés és számlázás (pár klikk)
- legális, adózott jövedelem
- akár projekt munka vagy ideiglenes munka
- rugalmas, egyéni időbeosztás szerint is végezhető ( munka jellegétől függően)
- azonnali pénzkereset (nem havi fizetés, hanem akár azonnali)
- nincsenek bosszantó munkatársak
- eldöntheted hogy elvállalsz-e bizonyos munkákat vagy sem. Munkahelyen azt is meg kell csinálni, amihez nincs kedved.

Hogyan kezdhetem el ezt a munkát?
Jelentkezz az elérhetőségeimen! Klikk ide


A cikk szerzője:
Szalontai Teréz
Kapcsolat: Klikk ideNincsenek megjegyzések:
Írjon megjegyzés