Keresés ebben a blogban

Téma képeinek készítője: MichaelJay. Üzemeltető: Blogger.

Text Widget

Popular Posts

Pages

Unordered List

Recent Posts

Az online ügyfélszerzés működése a gyakorlatban

 

Részletes ismertető:
Ügyfélszerzés lépésről- lépésre

Ez egy online tananyag amely 8 hétre van bontva. A vásárlónak 1 éves hozzáférés biztosított, az első 2 hónapban személyes segítséggel. Ismétlésre van lehetőség, ha ez a 2 hónap nem elég.

Az online ügyfélszerzést egy CRM rendszer segíti, amely az alábbiak alapján épül fel: Egy teljes eladási csatornát tudunk vele felépíteni amely az érdeklődőkből potenciális ügyfeleket generál. A teljes online ügyfélszerzési folyamaton végigvezet lépésről- lépésre.

Felépítésénél a célra fókuszálunk, vagyis első lépésben meghatározzuk a célokat. Ezek alapján visszafele haladva építjük fel a rendszert. Miután ez megvan, a teljes folyamatot automatizáljuk és minden adatot mérünk, analizálunk, ezek alapján optimalizálunk és fejlesztünk. Vagyis egyre pontosabban célzunk és végrehajtunk.

A rendszerrel többféle kampányt tud futtatni párhuzamosan, személyre szabott e-mail sorozatokat tud kiküldeni automatikusan, és célzott hirdetéseket tud megjeleníteni után követéssel.

Ha még nem rendelkezik termékkel, vagy szolgáltatással, azt is létre tudja hozni. Ehhez egy teljes felületet és hosztingot is kap. Ide fel tudja tölteni videóit, fájlokat, képeket, szöveget, stb. Így egy teljes online oktatóanyagot tud létrehozni melyet jelszó védetté tud tenni, mint egy tagsági oldalt ahova a vevők/ tanulók/ tagok jelszóval tudnak bejelentkezni. (online tanfolyam)

A rendszer a fizetést is végrehajtja, ez sem az Ön dolga. Mivel a fizetés is automatikus, és hozzá van rendelve viszonteladókhoz, így viszonteladói kifizetése sem az Ön feladata, mert a rendszer ezt is automatikusan elvégzi Ön helyett. Viszonteladókat nem kell keresnie, mert ezt is megoldjuk. Angol nyelven ez már készen áll, magyar nyelven kidolgozás alatt van. (folyamatban)

A rendszer méri a viszonteladók teljesítményét, ez arra jó, hogy a kiemelkedő viszonteladóinak
sávos jutalékokat, vagy bónuszokat tudjon biztosítani. Mindezt személyes beavatkozás nélkül,
szintén automatikusan. A legelején egyszer kell beállítani, később persze lehet módosítani.
Mindezekben természetesen személyesen segítünk.

Ön tagsági oldalakat is létre tud hozni, ahol havi tagdíjat tud kérni a tagoktól. Online jelszavas hozzáférést tud számukra biztosítani a tananyagához amit szintén a rendszeren belül hozott létre, és csak Önnek van hozzáférése és akinek ezt megadja.

Érdeklődőit automatikusan egy saját webinárra tudja irányítani, melyet szintén csak egyszer kell létrehoznia, utána magától játssza le magát bárhol is van az érdeklődő a világon. Erre fel kell iratkoznia, így Ön máris indíthatja számára az e-mail kampányát, természetesen mindezeket GDPR kompatibilis módon.

Az online ügyfélszolgálata lehet élő chat, ahol az érdeklődőkből szintén későbbi ügyfeleket
tud transzformálni, ha akar. Mivel a teljes rendszer integrált, így Ön látni fogja az érdeklődő
minden előző lépését (feliratkozás, e-mail megtekintés, videó megtekintés, webinár megtekintés,
stb.) így teljesen személyre szabottan fog tudni válaszolni a kérdésekre akár élőben online
chat formában a weboldalon, akár hibajegy (ticket) rendszerben.

A gyakori kérdés-válaszok alapján létre tud hozni egy tudásbázist, amelyet szintén automatikusan
az érdeklődők rendelkezésére tud bocsájtani. Így nem kell egyesével az ismétlődő kérdésekre válaszolnia, azokat az érdeklődő megtalálja a kategóriákban.

Ön saját viszonteladói hálózatot is kiépíthet akár minden egyes termékéhez vagy szolgáltatásához.
Használhatja a mi viszonteladói hálózatunkat is. (vagy kezdetben ezt, később a sajátot, vagy
mindkettőt)

Ez olyan, mint egy online piactér ami mindig nyitva van. Ha szeretne csatlakozni akár eladóként, akár viszonteladóként, vagy munkatársként, online tanácsadóként, vegye fel velem a kapcsolatot!
Klikk ide


A cikk szerzője:
Szalontai Teréz
Nincsenek megjegyzések:
Írjon megjegyzés