Keresés ebben a blogban

Téma képeinek készítője: MichaelJay. Üzemeltető: Blogger.

Text Widget

Popular Posts

Pages

Unordered List

Recent Posts

Online viszonteladói hálózat kiépítése

 

Mit jelent az online viszonteladó?

Angolul: affiliate
Egy elterjedt értékesítési forma, amelyben viszonteladók értékesítik a termékedet/ szolgáltatásodat jutalékért cserébe. Szerencsére ezt is le lehet automatizálni és nagyon pontosan lehet szabályozni. Ideértve a jutalék fizetés módját, idejét, rendszerességét, mértékét akár személyre szabva. Ezeket csak egyszer kell beállítani mint "szabályokat" és onnantól a rendszer automatikusan alkalmazza. Egyszer kell végig gondolni és kitalálni, a végrehajtás nem a mi feladatunk.

A rendszer egy online felhő alapú CRM, melyről itt tudsz bővebben informálódni: Klikk ide

Online viszonteladói hálózatunk online és nem online szolgáltatások értékesítésére használható. Termékek értékesítésére is, de a szolgáltatás egyszerűbb. Mik lehetnek ezek? Pl. online "csomag" pl. 5 alkalmas online tanácsadás, online tanfolyam, tananyag, e-könyv, rendezvény- belépőjegy, online ügyfelek, érdeklődők, stb.

Tanácsadói területek: 
Életmód, házasság, válás, társkeresés, gyermekvállalás, krízis, gyermeknevelés, oktatás (pl. nyelvek) egészség, táplálkozás, hitel, biztosítás, ingatlan, üzletvitel, főzés, erőnlét, izomfejlesztés, nyaralás, szépség, zene, sport, HR, technikai pl. számítástechnika, lelki, jogi, könyvelési, adózási, munkaügyi, stb.

Mindezek online vagy személyesen. A rendszer az alábbiak szerint működik, vagyis a lényege: mi hozzunk az ügyfelet, érdeklődőt, tanulót, vevőt, cserébe Ön jutalékot ad. Amennyiben Ön hozza, mi adunk jutalékot. (eladáskor azonnal vagy fix-et előre).

Az online termékek (e-könyv, e-tanfolyam, online tanácsadás, stb.) létrehozásában segítünk vagy megcsináljuk Ön helyett. Online viszonteladóink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Legyél Te is online tanácsadó! Indítsd el saját online vállalkozásodat otthonról, akár a nulláról!

Ha szeretnéd mások termékeit, vagy szolgáltatásait promotálni jutalékért, jelentkezz online viszonteladónak! Ehhez a teljes eszközrendszert és betanítást biztosítjuk, vagy teljesen sajátot is létrehozhatsz, abban is segítünk!

INDÍTSD ONLINE KARRIERED VELÜNK!

Kapcsolat: Klikk ide


A cikk szerzője:
Szalontai Teréz


2018.05.19.


Nincsenek megjegyzések:
Írjon megjegyzés