Keresés ebben a blogban

Téma képeinek készítője: MichaelJay. Üzemeltető: Blogger.

Text Widget

Popular Posts

Pages

Unordered List

Recent Posts

Mért jó a pinterest?

 

A Pinterest egy hatékony ügyfélszerző gépezet lehet. Nemcsak coach-oknak, online tanfolyam létrehozóknak, hanem bárki másnak is, aki szereti az automatizációt.

1. Amikor létrehozol egy pin-t, akkor az nemcsak egyszer jelenik meg egy gyorsan változó hírfolyamban. Facebook-on szerencséd van, ha az emberek 1-2 napig látják. A Twitteren ez csak néhány perc. Ellenben egy pin, ami hónapokig vagy akár évekig is fennmarad és hozza a forgalmat. A forgalom nem tűnik el, hanem gyarapodik, mint egy hógolyó.

2. Ez nem egy social media platform. (hanem egy kereső) Senki nem várja Tőled, hogy minden nap feltűnj, így az idődet másra is használhatod.

3. Nem kell hogy követőket gyűjts mint az Instagramon. Akik látják a pin-jeidet, nem feltétlen a követőid. Ha releváns a tartalmad számukra, akkor megtalálják a keresőben, vagy megjelenik nekik.

4. Minél jobban tisztában vagy a célközönségeddel, annál sikeresebben találnak rád a jó kulcsszavak használatával. Ahogy növekszik (és tisztul) az üzleted, úgy tudsz egyre pontosabban célozni. Idővel egyre jobb leírásokat tudsz készíteni, vagy átírni a régieket.


Coach-ok, tanácsadók, tanfolyam készítők! Ti már használjátok?

Ha még nem és érdeklődtök az online automata ügyfélszerzés iránt, lépjetek velem kapcsolatba!

Írta: Szalontai Teréz
Kapcsolat: Klikk ideNincsenek megjegyzések:
Írjon megjegyzés