Keresés ebben a blogban

Téma képeinek készítője: MichaelJay. Üzemeltető: Blogger.

Text Widget

Popular Posts

Pages

Unordered List

Recent Posts

Saját online termék indítása

 

- Hogyan indítsd el saját online termékedet (online tanfolyam, tananyag, e-könyv, online szolgáltatás, tanácsadás, coaching, online oktatás, zárt tagsági oldal stb.) az interneten?
- Hogyan fejleszd ki az első termékedet? 
- Hogyan értékesítsd online?

Saját terméket létrehozni nem egyszerű. Ehhez akár több évnyi tapasztalat, tudás összegyűjtése szükséges, majd azt egy "eladható" formába kell önteni, sok esetben szépen megfogalmazni és jó helyesírással leírni, vagy videóra mondani.

Miután ez elkészült (ez akár hónapokig is eltarthat) jöhet egy platform ahova feltöltöd, ami jelszó védett kell hogy legyen, különben egy hét alatt a letöltő oldalakon végzi az akár évek alatt összeállított terméked.

Miután megvan a jelszó védett platformod, a terméked vagy online szolgáltatásod azt az emberek tudomására kell hozni, hogy létezik, majd el kell adni.  Itt jön képbe a webinár és az automatizálás.

Az általam használt platform mindezeket tudja és nem kell hónapokat töltened a termékfejlesztéssel sem, mert pár hét alatt megoldható.

Minden az ötlettel kezdődik, de az ötlet önmagában kevés. Nagyon sokan a megvalósítás valamelyik fázisában elakadnak és nincs senki aki átsegítse őket, akár technikai téren, akár lelki, motivációs téren. Magukra maradnak a nagy ötlettel, amiből nem lesz semmi. Sebaj, jön az új ötlet, csakhogy az is u.erre a sorsra jut u. ezen okokból és így tovább. Hasznos és jó ötletek tűnnek el, pedig ennek nem kéne így lennie.Célom, hogy online eszköztárammal, tudásommal segítsem azokat a szerzőket, influencereket, coach-okat, vagy tanácsadókat, akik hasznos információt szeretnének megosztani másokkal online formában. Ez lehet személyes tanácsadás online (skype-on, telefonon), e-könyv, tanfolyam, tréning, előadás, videótanfolyam, stb. Ez lehet egy első lépés a személyes kapcsolatfelvételhez is. (későbbi személyes találkozó) Legyen szó akár oktatásról, üzleti megbeszélésről, tanácsadásról bármilyen területen. (nyelvoktatás, biztosítás, hitel, ingatlan, szépség, divat, egészség, sport, pénzügy, stb.)

Mindkét téren (technikai, emberi-lelki) tudok segíteni, mert ezeken én is átestem. Évek hosszú munkája volt míg rátaláltam erre a rendszerre és megtanultam. Ma már készség szinten használom.

Amennyiben a saját online terméked/ szolgáltatásod kifejlesztéséhez, online elhelyezéséhez, piacra dobásához, publikálásához és eladásához szeretnél segítséget kapni, fordulj hozzám! Akkor is ha csak ötleteid vannak és egy követőd sincs. Vagy ha sok követőd van, de elakadtál valahol, vagy nem tudsz belőle profitálni, csak az időd megy vele. Nem a követőid száma fogja meghatározni a sikeredet és eladásodat. Hanem a módszered! Ez az amit meg tudsz tanulni és alkalmazni.

Röviden írd le az ötletedet és azt hogy milyen fázisban van. A többi kérdésemet emailben küldöm. Ide írj: profession4u@yahoo.com

Szerző:
Szalontai Teréz

Nincsenek megjegyzések:
Írjon megjegyzés